dimecres, 29 de desembre de 2010

FELIÇ 2011!!

Escribe el resto del texto aqui Llegir Més...

dijous, 23 de desembre de 2010

Inauguració del Casal llationoamericà de la Cerdanya

El proper dia 8 de gener del 2011, a la seu social de l'Associació Nous Catalans a la delació de Puigcerdà, tindrà lloc la inauguració del casal llationoamericà de la Cerdanya. L'acte esta previst que comenci a les 21,00 hores. Esteu tots i totes convidats/des!!

Molt bones festes de nadal i entrada d'any nou!!!Llegir Més...

dilluns, 20 de desembre de 2010

SALT I JO: LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

 

Llegir Més...

dimecres, 15 de desembre de 2010

Acte de presentació de SALT I JO LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

El passat 2 de desembre es va portar a terme la presentació del curmetratge i la entrega de premis del concurs literari: Salt i jo, la nostra experiència. A l'acte van assistir una cinquantena de persones interesades en el projecte. 
Primerament la vicepresidenta de l'Associació Nous Catalans, l'Erika Arrieta, va presentar el projecte. De seguida es va passar al visionament del curtmetratge, que es va grabar a la ciutat de Salt, amb la col·laboració de veïns/es de Salt voluntàris i voluntàries que podien o no haver participat a la vegada al concurs literari. La filmació i muntatge del video va anar a càrrec del Xavier Gorro i Guerrero.
Al finalitzar el curt, que l'èquip haviem volgut dedicar a la nostra companya Claudia Fernàndez i Núñez, l'Erika Arrieta dedicar unes paraules en el seu record i escoltar el poema narrat "La meva bandera", en el seu honor.

Seguidament fer l'entrega dels premis:
I Premi: Bacary Sane, per la seva visió global de la ciutat de Salt.
II Premi: Tarik Boureza, per la emocionalitat de les seves paraules.
III Premi: Hortensia Ribas, per la seva visió realista però constructiva sobre la situació de la ciutat de Salt.

Entrega del I Premi
Entrega del III Premi

Després es va fer entrega d'un detall, l'Agenda llatinoamericana 2011 que aquest any tracta sobre la diversitat religiosa, a les persones que van participar al projecte i que van poder assistir a l'acte.

Per últim les persones assistents van poder gauidir d'un catering Xilè, preparat expesament per a la ocasió.
Donem les gràcies a la Sra. Rosa Maria Ferrer, Responsable territorial de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya.Aquest projecte a estat portat a terme gràcies al suport de la Secretaria de Política Lingüística en el cas del curtmetratge, i de la Secretaria per a la Immigració, en el cas del concurs literari. 


A la columna de la dreta trobareu la resta de fotos!!!

Llegir Més...

Clausura dels tallers de danses tradicionals del mon


El passat divendres 3 de desembre es va realitzar la última sessió dels tallers de danses tradionals del mon. Aquest és el segon any que l'associació Nous Catalans desenvolupa tallers de danses de caire cultural. 
Els tallers tenien una primera part on el professor o la professora explicava la part cultural del país d'origen de la dansa, i després una posada en pràctica de la dansa en si. L'èquip tècnic de l'associació Nous catalans estem molt contents dels bon resultats obtigunts en aquesta segona edició, de la gran pàrticipació de públic divers i de la vol·laboració d'entitats com l'Associació Ouiodial i Escampillem, i dels treballadors dels centres on s'han impartit els tallers, a l'Hotel d'Entitats de salt i a l'Estació jove de Girona.
Aquesta activitat s'ha realitzat en col·laboració amb la Xarxa Òmnia i amb el suport de la Secretaria per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.
A la columna de la dreta podeu trobar el recull fotogràfic: dansa Diola, dansa Occitana i dels Països catalans, dansa Saïdi, dansa Kaligee i dansa Cúmbia. Que disfruteu!!
Llegir Més...