dilluns, 20 de juliol del 2009

Asignació de la pràctiques del curs de dependents


El passat divendres 17 a l'Hotel d'Entitats de Girona es va dur a terme l'asignació de les pràctiques del curs de dependents que es va iniciar al mes de Juny.


Les pràctiques, que es duran a terme en comerços dels comerciants del Centre -Eix Comercial de Girona serviran perquè els usuaris del curs puguin dur a terme tot allò que han aprés. Per Cristina Alsina, Regidora a l'Ajuntament de Girona "És una oportunitat molt important poder fer pràctiques per poder aplicar tot allò que s'ha aprés, i amés en moments de poca demanada de feina es primordial tenir experiència i formació alhora de poder buscar feina
Llegir Més...

dijous, 2 de juliol del 2009

Curs de Català al Punt Òmnia de Salt

El passat dilluns 29 de juny va començar al Punt Òmnia de Salt, un curs per a joves reagrupats d’aprenantage del català.

Aquest curs és dur a terme amb la voluntat de poder trasmetre els valors de la cultura catalana i la necesitat de poder comunicar-nos en una llengua comuna i a mes que sigui de una forma més engrescadora, com pot ser fent servir les noves tecnologies. Per nosaltres es tot un repte i comptem a una eina fonamental per aconseguir el nostre objectiu que es el parla.cat.


L'idea es començar poc a poc una hora de 15:30 a 16:30 cada dilluns durant el mes de juliol, per poder mesurar en la pràctica les necessitats reals i el suport que necessiten aquest joves i de cares el setembre continuar amb una visió mes clara de les necessitats.

Per exemple dilluns entre tots ens vam donat compte que necessitaven un diccionari punjabi-català i dilluns portarem un. Hem creat als comptes de correu electrònic i hem fet l'inscripcio al curs bàsic del parla.cat, hem compartit dos hores intenses d'intercanvis de cultures, d'ordinadors i de somriures, en vist que ens necessitaven i hem parlat de la importància de compartir una llengua comuna, de poder parlar català, ens agradat el parla.cat i hem vist que entre tots junts ens en sortirem.

Des de Nous Catalans creiem que es cosa de tots fer us dels recursos que tenim i aprofita-los de la millor manera possible, aquesta es una forma, noves tecnologies i parla.cat, des de un espai d’ús públic com poden ser els Punts Òmnia, la nostre idea es anar fent xarxa i de cares al setembre fer-ho en més pobles.

Llegir Més...